Fine Cooking Vianen EEN WARE GASTRONOMISCHE ONTDEKKINGSREIS VOOR FAMILIES, VRIENDEN EN KENNISSEN.

Sluit aan

Bij Fine Cooking in Vianen en ontdek een wereld aan smaken en sferen volgens ons All-You-Can-Eat concept. Onze wereldkeuken staat garant voor een ervaring aan smaken die zijn gelijke niet kent.

Een grootse ervaring, in een gezellige setting

Fine Cooking Wereldrestaurant Vianen is een van de grootste wereldkeukens van Nederland.
Met 600 zitplaatsen verdeeld over drie afzonderlijke ruimtes hebben wij ondanks de grote capaciteit een gezellige sfeer weten te creëren.

Gerechten uit alle windstreken

Wij bieden u gerechten uit China, Japan, Europa en Zuid-Amerika. En voor velen een favoriet: het zeer uitgebreide dessert buffet. Er is voor ieder wat wils. Dit bespaart zeker veel discussies over waar u wilt gaan eten.

icon-restaurant

Fine Cooking Vianen Kom alles over ons te weten!

icon-romantic

All-In concept

U eet op basis van een all-in concept. Hierbij kunt u onbeperkt genieten van verschillende keukens voor de ultieme proeverij ervaring. Daarom betaalt u niet voor het eten, maar voor de tijdsduur van uw verblijf. Gedurende deze periode kunt u onbeperkt smullen van het eten en drinken.

Tapbier, speciaalbier en 4 soorten tapwijn zijn inclusief
Voor sterke drank kunt u afrekenen met munten (1,50 euro per munt).

Bij binnenkomst kiest u met uw gezelschap het gewenste arrangement. Vervolgens wordt u naar uw tafel begeleid door één van onze medewerkers. Wanneer gewenst krijgt u van onze medewerker uitleg over hoe uw arrangement in zijn werk gaat.

We zien u graag eens binnenlopen, bij Fine Cooking in Vianen

Loop eens binnen en ervaar de sjieke sfeer die wij met een moderne inrichting van ons restaurant neer hebben gezet.

Tot snel, bij Fine Cooking Wereldrestaurant in Vianen!

U vindt Fine Cooking direct aan de afrit 27 Hagenstein/Vianen vanaf de A27. Gemakkelijk bereikbaar en met een grote gratis parkeergelegenheid naast het restaurant.

Reserveren