Fine Cooking Vianen EEN WARE GASTRONOMISCHE ONTDEKKINGSREIS VOOR FAMILIES, VRIENDEN EN KENNISSEN.

01Check-in
Welkom! Check-in met uw gezelschap en kies het gewenste arrangement. U betaalt vooraf, wel zo gemakkelijk (apart afrekenen is niet mogelijk).
02All-in dineren
De All-You-Can-Eat verwennerij kan beginnen. Neem plaats en geniet All-In van alle specialiteiten uit onze wereldkeuken. Drankjes, tapbier en 4 soorten tapwijn zijn inclusief!
03Bedankt & tot snel!
Meldt u met uw gezelschap aan de balie om uit te checken wanneer de eindtijd op uw bon is verstreken. Tot snel!

Arrangementen

U kunt bij ons een all-in arrangement kiezen van 2 uur, 2½ uur, 3 uur of 4 uur.. Naast de gerechten zijn dan ook de drankjes (huis tap bier, huis tap wijn, fris, koffie, thee, verse jus d’orange en muntthee) bij alle arrangementen inbegrepen. Op deze manier weet u van te voren hoeveel u betaalt. Geen verrassingen meer achteraf.

Voor de volgende feestdagen gelden er andere tarieven: pasen, koningsdag, bevrijdingsdag, moederdag, hemelvaartsdag, pinksteren, vaderdag, oudejaarsdag en nieuwjaarsdag.

Voor kerst gelden er andere tarieven die wij elk jaar ruim van te voren bekend maken.

Muntensysteem (2,00 euro per munt)

Wij hanteren een muntensysteem voor het betalen van sterke dranken, deze munten kunt u kopen aan de kassa. Heeft u drankmunten over? Dan kunt u deze bij uw volgende bezoek gewoon weer gebruiken, wij kunnen ze niet inwisselen voor contanten. Uiteraard schenken wij geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. Help ons personeel, en laat uw legitimatie zien om verwarring te voorkomen.

Tapbier, speciaalbier en 4 verschillende soorten tapwijn zijn inclusief!

Verspilling

Wij proberen verspilling zoveel mogelijk tegen te gaan, dit onder andere om de prijs/kwaliteit verhouding vriendelijk te kunnen houden. Bij buitenproportionele verspilling van eten en drinken kunnen wij extra kosten in rekening brengen.

Zelfbediening

Alle frisdranken, huis tapbier, speciaalbieren, huis tapwijn, koffie, thee en luxe desserts zijn inbegrepen bij uw arrangement. Sterke dranken zijn niet inbegrepen, alcoholische dranken kunt u zelf aan de bar bestellen.

Langer genieten?

Dat is geen probleem zo lang uw tafel nog beschikbaar is. Wanneer uw arrangement/tijdsduur voorbij is kunt u aangeven dat u wilt verlengen, u betaalt per half uur verlenging €3,00 euro extra per persoon.

Klachten

Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, ondanks dat kan het natuurlijk voorkomen dat u om wat voor reden dan ook niet geheel tevreden bent. Wij stellen het op prijs wanneer u dit op de avond zelf nog bij de manager meldt. Zo kunnen wij direct naar een passende oplossing zoeken en samen met u bespreken hoe wij dit in de toekomst kunnen voorkomen.

Veelgestelde vragen

Ja dat kan, na 14:00 nemen wij nog telefonische reserveringen aan.
Na 30 minuten is uw tafel beschikbaar voor andere gasten. Komt u nog wel binnen de 30 minuten, maar is uw tafel later op de avond ook al gereserveerd voor een ander, dan kan wordt uw tijdsduur daardoor helaas korter. Wijzigingen? Graag minimaal 24 uur van tevoren doorgeven.
U betaalt bij Fine Cooking voor de tijdsduur van uw verblijf, niet voor wat u eet. Wij kunnen hier helaas geen toezicht op houden en maken daarom ook geen uitzonderingen.
Restaurant Fine Cooking bevindt zich op de begane grond en heeft geen verhogingen en beschikt over een invalidentoilet waardoor het uitstekend geschikt is voor bezoekers met een beperking. Geeft u bij reservering even aan dat er mindervaliden, rolstoelgebruikers etc. bij uw gezelschap zijn. Wij houden daar dan rekening mee.
Wij bieden groepskorting bij 3+ uur arrangement: 30+ personen 5%, 50+ personen 7,5% en 100+ personen 10%. LET OP: we tellen het aantal volwassenen (12jr+). Om gebruik te kunnen maken van de korting moet er voor de hele groep in 1x afgerekend worden.

Benieuwd naar wat onze wereldkeuken te bieden heeft? Ontdek een nieuwe manier van All-In dineren en loop eens binnen, bij Fine Cooking in Vianen!

Reserveren